dimecres, 19 de juny del 2024

Nou Butlletí de la Lliberada, Celebració i Pregàries

Com cada any per aquestes dates es preparen diverses activitats per celebrar l'aniversari de la mort de la nostra estimada Lliberada Ferrarons. Tindrem ocasió de veure la sala d'exposició, pregar per la seva prompta beatificació i llegir el nou butlletí.                                                                                                              

OBERTURA DE LA SALA D’EXPOSICIÓ

PUBLICACIÓ DEL NOU BUTLLETÍ

I PREGÀRIES PER LA BEATIFICACIÓ

DE LA LLIBERADA FERRARONS


Aquests proper diumenge 23 de juny, qui ho desitgi, podrà visitar a l’església del Carme d’Olot, la sala d’exposició on es guarden diverses publicacions, documents, fotografies i algunes relíquies de l’olotina i Venerable Lliberada Ferrarons i Vivés (Olot, 1803- 1842) que es troba en procés de beatificació.


També es repartirà el nou butlletí, el número 38, acabat de ser imprès en català, castellà, anglès i francès. Aquests butlletins són enviats a les diferents comunitats carmelitanes i a particulars d’arreu del món que tenen interès per la Causa. Si alguna persona volgués rebre’l, pot demanar-lo enviant un correu a lliberada@lliberada.org.


A aquest butlletí podrem llegir un article extret de la Positio sobre “Lliberada i la seva devoció a Jesucrist en la seva passió i mort”, un altre article sobre “Notes històriques del viacrucis de Sant Francesc”. També hi ha fragments de cartes rebudes des de Mèxic, Brasil, Filipines..., i altres notícies, favors i donatius.


Lliberada morí el 21 de juny de 1842, i aquests dies recordem l’aniversari de la seva mort. Per això els propers dies es pregarà per la seva prompta beatificació en les diferents misses de la ciutat d’Olot. Tothom està convidat a participar-hi.


Les pregàries es realitzaran en les misses següents:


  • - Església de l’Hospital Sant Jaume: Divendres 21 de juny - 11h
  • - Hospital Comarcal: Dissabte 22 de juny - 17h
  • - Sant Roc: Dissabte 22 de juny - 18:30 h
  • - Sant Pere Màrtir: Diumenge 23 de juny - 10h
  • - Sant Esteve: Diumenge 23 de juny - 11h
  • - Església del Carme: Diumenge 23 de juny - 11:30h
  • - Santuari del Tura: Dimarts 25 de juny - 19h