dilluns, 16 de febrer del 2015

PUBLICACIÓ EN ANGLÈS DEL LLIBRE “ LLIBERADA FERRARONS, UNA FE SEMPRE JOVE”



Després d’uns quants anys de treballar-hi, per fi veu la llum l’edició anglesa del llibre de la Lliberada amb el títol de “Lliberada Ferrarons, a faith forever young”

Recordem que  l’any 2006 es va publicar en català el llibre “Lliberada Ferrarons, una fe sempre jove” escrit per  Mn. Miquel-Àngel Ferrés i Fluvià. El 2009 va sortir-ne l’edició castellana i ara, el 2015, ha sortit la versió anglesa, traduïda per Jennifer Callahan.

Calia fer aquesta edició anglesa, perquè, arreu del món, qui desitgi conèixer la nostra venerable Lliberada pugui llegir la seva vida i la seva història.

La difusió de la vida exemplar de l’olotina Lliberada Ferrarons, ha arribat arreu del món, sobretot des del moment en què va ser declarada venerable pel Sant Pare, l’any 2009, i gràcies, també al Butlletí, a la pàgina web i al bloc. A través d’aquests mitjans, són molts els que ens escriuen per a demanar-nos informació, butlletins i estampes amb relíquia, per a conèixer-la més i poder pregar mitjançant la seva intercessió.
Des de la Comissió per a la Causa de la Lliberada seguim treballant per donar a conèixer aquesta dona olotina, laica, pobra, treballadora, que va estar molts anys malalta al llit i que serà sempre un mirall de feina ben feta, de paciència inacabable, fortalesa interior, d’alegria profunda, de pregària incansable, d’humilitat pregona, d’esperança ferma,...

Es bo i convenient que tota persona que cregui haver obtingut una gràcia extraordinària per intercessió de la venerable Lliberada ho notifiqui i aporti la redacció dels fets, les pregàries fetes  i els documents mèdics corresponents, a algun membre de la comissió (vicepostulador, rector, carmelites) . Si després d’estudis d’altres metges es creu que la guarició no té explicació científica, s’enviaran a Roma aquests documents  perquè també en facin els estudis pertinents per poder també corroborar-ho o no.  Aquest (el reconeixement d’un autèntic miracle) és el pas que falta en el procés de beatificació de la nostra Lliberada per a ser declarada oficialment beata per l’Església.

Agrairem tot el que pugueu fer per a difondre la devoció a la Venerable Lliberada Ferrarons. I ara que vivim en plena globalització, creiem que pot ser una bona ajuda aquesta versió anglesa de la seva biografia, que s’afegeix a les edicions catalana i castellana. 

Per tant si ho desitgeu ja podreu disposar d'aquest llibre en tres edicions distintes: català, castellà i anglès. El podeu adquirir a la Llibreria Diocesana de Girona  (Pl. del Vi, 2 -- 17004 Girona  -- Tel/Fax. 972 41 28 78 -- llibreria@bisbatgirona.cat)